Høj kvalitet er en selvfølge

13 års erfaring i branchen

Specialister i flisearbejde

​Renovering af badeværelse i høj kvalitet der lever op til dine ønsker

Kunne du tænke dig et nyt badeværelse? Eller trænger det nuværende badeværelse til en modernisering og istandsættelse? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Odense Flisemurer ApS er vi blandt andet specialister inden for renovering af badeværelse, og vi varetager gerne en totalrenovering af dit badeværelse, så det bliver moderniseret og istandsat ud fra lige netop dine specifikke ønsker.


Vi varetager badeværelsesrenovering til konkurrencedygtige priser i blandt andet Odense C, Bellinge, Højby, Næsby samt på resten af Fyn, og vi løser også gerne opgaver for erhvervskunder. Langt størstedelen af vores kunder er dog private boligejere, som drømmer om et nyt badeværelse, der lever op til moderne standarder med fokus på velvære og afslapning, og som matcher deres behov.


Når kvalitet altid er en selvfølge

Vi ved, at kvalitet langt fra altid er en selvfølge, men det kan du dog altid forvente, når du vælger at lade os stå for din opgave i forbindelse med renovering af badeværelse. Vi har været mange år i faget og siden 2009, har vi været fagudlært. Når du vælger at lade os hos Odense Flisemurer ApS stå for din badeværelsesrenovering, så er det altid kompetente folk, som kommer ud til dig, og du kan således være helt tryg ved, at vi håndterer din renovering af badeværelse.

Få et gratis tilbud 

Udfyld formularen og vi vil ringe dig op indenfor 8 timer med et godt tilbud på din ønskede opgave.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

"Badeværelse"

Super oplevelse - aftale, samt pris holdt og kvaliteten i top - kan klart anbefales.

Karsten Jensen

"Støbt nyt gulv i bryggers"

Han har været nem at samarbejde med og han kom på de tidspunkter han lovede. Det færdige resultat er flot.

Lene Larsen

"Skiftet fliser i baderum"

Flot flisearbejde. Overholder aftaler. Og meget kommunikerende om, hvornår han kommer.

Karen Nymann

"Fliser på køkken væg"

Mindre opgave, som blev lavet tilfredsstillende til aftalt tid og pris. Godt resultat

Henrik Pedersen

Se flere anmeldelser på Håndværker

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en renovering af badeværelse koster, idet der kan være meget stor forskel på omfanget af en badeværelsesrenovering. En renovering af badeværelse kan nemlig både være en mindre renovering, hvor fliserne på væggene eller i brusenichen blot skal udskiftes, eller der kan være tale om en gennemgribende totalrenovering af hele badeværelset.
Som nævnt er kvalitet hos os altid en selvfølge, og derfor kan du selvfølgelig også altid forvente at få et nyt bad eller toilet i højeste kvalitet, når du vælger at lade os stå for dit renoveringsprojekt.


Vi tilbyder en billig pris på kun 480 kr. ekskl. moms i timen, og den endelige pris afhænger derfor i høj grad af, hvor lang tid vi skal bruge på opgaven, og hvilke materialer du vælger. Ønsker du en lille renovering, vil arbejdet som regel ikke tage så lang tid, og du vil dermed typisk også kunne nøjes med at betale en billig pris for arbejdet, hvorimod en totalrenovering kan være omfattende og tage længere tid, hvilket også kommer til udtryk i forhold til, hvor meget du i sidste ende vil skulle betale for renoveringen.

Derudover afhænger vores pris også af, om du vælger at bestille materialerne gennem os, eller om du selv ønsker at bestille dem og blot vil lade os stå for opsætningen. Begge dele kan være gode muligheder alt afhængigt af, hvad du personligt selv foretrækker. Alt i alt afhænger vores priser således blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor mange timer vi skal bruge på dit renoveringsarbejde.
  • Hvor omfattende en renovering af badeværelse der er tale om.
  • Om du selv ønsker at købe materialerne og blot har brug for vores hjælp til opsætning, eller om vi skal købe materialerne ind for dig.

​Kontakt os og indhent et tilbud på din badeværelsesrenovering

Idet der kan være meget stor forskel på den endelige pris på en badeværelsesrenovering, og vi samtidig har stor forståelse for, at det som kunde kan være væsentligt på forhånd at vide, hvor meget man kan forvente at skulle betale for renoveringen, udarbejder vi selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den renovering af badeværelse, som du drømmer om.


For at vi kan udarbejde et skræddersyet tilbud til dig, kræver det, at vi først har været forbi din adresse til en besigtigelse af badeværelset og en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger i forhold til resultatet og de materialer, vi skal bruge.


Vi udarbejder derefter et uforpligtende tilbud til dig, uanset om du har behov for en større eller mindre renovering af badeværelse. Det betyder, at uanset om du skal have udført en lille renovering i form af enten et nyt bad eller opsætning af fliser i brusenichen, eller om du skal have udført en omfattende totalrenovering af hele badeværelset, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du har mulighed for at kontakte os på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 10 46 42, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@odenseflisemurer.dk og beskrive din opgave for os.

Herefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og se nærmere på opgaven, og efterfølgende udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at realisere din badeværelsesdrøm!​

Kontakt Odense Flisemurer ApS

Ahornvej 4

5250 Odense SV- Find vej

CVR: 41415819

Åbningstider

Vi har åbent alle hverdage fra 08:00 - 20:00

Vi er altid til rådighed på telefonnummer 40 10 46 42 eller e-mail kontakt@odenseflisemurer.dk.